GROHE DOUCHE KRANEN

Sani-Dump is dé sanitair specialist met een ruim assortiment Grohe douche kranen. Bij ons vindt u naast een zeer ruim assortiment, deskundige medewerkers die u kunnen helpen bij de aankoop van uw kraan, sanitair of badmeubelen. Wij gaan met u in gesprek en samen zorgen wij ervoor dat u de juiste producten voor de laagste prijs krijgt.

GROHE DOUCHE KRANEN – A-MERK KWALITEIT

In één van de 41 megastores verspreid over Nederland vindt u gegarandeerd A-merk kwaliteit kranen, sanitair en badmeubelen en betaalt u nooit teveel. Wij hebben een ruime keuze aan bekende merken zoals Bruynzeel, Grohe en Sphinx in ons assortiment, waardoor u gegarandeerd bent van een duurzame en goede kwaliteit. Onze producten geven uw badkamer een luxe uitstraling, wat uw budget ook is.

SANI-DUMP ONLINE ASSORTIMENT

Bekijk ook eens ons assortiment op de website. In onze online winkel vindt u ons uitgebreide assortiment gesorteerd op merk en categorie en kunt u uw product direct bestellen. Bovendien profiteert u hier vaak van extra kortingen, waardoor u vast en zeker de laagste prijs betaalt!

Bestel online of kom langs in één van onze megastore. We staan klaar om u persoonlijk te helpen bij het vinden van uw ideale douche kraan, sanitair en bad meubelen.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!