Goedkope badkamer s’ Gravendeel

Wilt u graag een goedkope badkamer s’ Gravendeel? Bij Sani-Dump hebben we alles voor een budget badkamer! In onze showroom in Hoeksche Waard vindt u van alles voor in de badkamer of het toilet, zoals douchewanden, -bakken en -goten, maar ook badkamermeubels, kranen en radiatoren. Ook hebben we een uitgebreide tegelwand, zodat u de perfecte tegels uit kunt kiezen die bij uw badkamer passen. Wij helpen u maar al te graag bij de zoektocht naar de juiste items.

Heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag.

Goedkope badkamer s’ Gravendeel | Wij zijn u van dienst!

Alles voor een goedkope badkamer kunt u vinden bij Sani-Dump! Hoe kun je besparen op jouw badkamer? Het zit hem allemaal in de keuzes! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inloopdouche in plaats van een douchecabine. Dit is vaak goedkoper vanwege het nodig hebben van maar één douchewand. Ook kunt u wanneer u graag een bad wilt hebben, gaan voor een douche bad. Dit bespaart ruimte en geld, omdat u maar 1 product hoeft aan te schaffen. Ook heb je bij ons goedkopere badkamermeubels. Deze hebben we van verschillende merken. Neem gerust een kijkje in onze showroom wat hierbij mogelijk is.

Het laatste wat u nog nodig heeft, zijn natuurlijk de tegels! Om schimmelvorming tegen te gaan adviseren we u om zoveel mogelijk in de ruimte te betegelen. Wij hebben een ruim aanbod aan tegels. U kunt het zelf zo goedkoop of duur maken als u zelf wilt.

Offerte vergelijker

Bent u er niet van overtuigd dat wij de goedkoopste zijn? Neem dan een offerte mee van een badkamer van onze concurrent. Onze medewerkers kijken hiernaar en laten zien wat ze voor u kunnen betekenen. Maak gebruik van de offertevergelijker.

Heeft u nog vragen?

Bij vragen over de mogelijkheden wat betreft goedkope badkamer s’ Gravendeel staan we uiteraard voor u klaar! U kunt al uw vragen stellen via ons contactformulier. Tevens kunt u ons bellen via  0186-229000. Wij zien u graag bij Sani-Dump Hoeksche Waard!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Hoeksche Waard