EEN GOED GEVOEL MET EEN GEBERIT TOILET

Comfort is sowieso altijd belangrijk bij een wc, maar op een Geberit toilet zit u toch nog net wat lekkerder. Geberit toiletten zijn namelijk niet alleen fraai vormgegeven, maar ook duurzaam geproduceerd. Door te kiezen voor Geberit kiest u dus naast een kwaliteitsproduct ook voor een duurzame toekomst. En wie de toiletten bekijkt, zal het met ons eens zijn dat de keuze voor een Geberit toilet zeker geen straf is.

VOORLOPEN QUA DUURZAAMHEID

Een Geberit toilet is net als andere producten van het A-merk gemaakt van milieuvriendelijke materialen zonder schadelijke stoffen. Zuinige omgang met natuurlijke hulpbronnen, waaronder water, zorgen ervoor dat de waterefficiëntie van een Geberit toilet vaak subliem is. Maximaal comfort met een minimale ecologische voetafdruk, dat is het streven van het bedrijf. U krijgt een kwaliteitsproduct dat jaren mee kan en u draagt tegelijkertijd uw steentje bij aan een duurzame omgang met het milieu.

GEBERIT TOILETTEN, FRAAI EN FUNCTIONEEL

Vorm en functie. Het één kan niet zonder het ander. Volgens Geberit moet een design toilet dan ook niet alleen mooi, maar vooral ook functioneel zijn. U moet uw wc bijvoorbeeld eenvoudig kunnen schoonhouden en ook zaken als zitcomfort spelen een rol. Onder het motto ‘design gaat verder dan uiterlijk’ houdt Geberit overal rekening mee bij het ontwerpen van de producten. Daardoor heeft het merk al meerdere designprijzen in de wacht gesleept.

UW GEBERIT TOILET BIJ SANI-DUMP

Juist door de aandacht die Geberit besteedt aan vorm én functie, is het een merk dat niet mag ontbreken in ons assortiment. In de Sani-Dump showrooms zult u dan ook diverse badkamer voorbeelden zien waarin een van de trendy Geberit toiletten is gebruikt. Uiteraard voor de vriendelijke Sani-Dump formule die u de laagste prijs garandeert voor de beste merken. Bent u benieuwd of een Geberit toilet ook in uw badkamer het puntje op de i is, dan bent u altijd van harte welkom om eens te komen kijken. Sani-Dump heeft momenteel 30 vestigingen door heel Nederland. Zo is badkamer inspiratie vaak letterlijk bij u om de hoek te vinden. Loop eens binnen voor badkamer ideeën, vrijblijvend advies van onze experts of meer informatie over onze Geberit toiletten.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek jouw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!