Elst badkamer showroom

In Elst badkamer showroom bezoeken? Aan de Industrieweg Oost 3B in Elst vindt u Sani-Dump. Dé sanitair specialist van Nederland en België. A-merken tegen een lage prijs! Voor iedere portemonnee een prachtig badkamer. Maak vandaag nog een showroomafspraak. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Douchegoten

Wilt u meer weten over douchegoten? Richt uw badkamer net wat stijlvoller en moderner in door de douchebak te vervangen met een douchegoot. Strak, stijlvol en in verschillende typen verkrijgbaar. Voor iedere douche is wel een goede douchegoot te vinden. Niet alleen erg stijlvol, maar het zorgt er ook voor dat het water goed wegstroomt. Geen overvolle douchebak meer! Dat is verleden tijd. En dat voor een scherpe prijs. Tegen iedere prijs een luxe uitstraling. Dat wilt u toch ook?

Maak een showroomafspraak of kom eens langs bij Sani-Dump Elst.

Badkamer inspiratie opdoen

Een ruim opgezette showroom waar u op uw gemak kunt rondlopen. Dat is de showroom van Sani-Dump! Neem de tijd om uw droombadkamer uit te zoeken. Goed om te benoemen is dat de badkamerspecialisten in de winkel u graag helpen. Heeft u een bepaalde visie maar weet u niet of deze goed tot zijn recht gaat komen? Wij adviseren u onder het genot van een kop koffie of thee. Ook kunt u alvast inspiratie opdoen via onze inspiratiepagina. Ten slotte hebben wij een speciale Pinterest pagina. Pin uw nieuwe badkamer en neem het voorbeeld mee naar de winkel.

Sani-Dump Elst badkamer showroom bezoeken

Bekijk nu de openingstijden op de website. Goed om te benoemen is dat onze vestiging ook een koopzondag heeft. Neem contact op voor meer informatie. Wij zien u graag snel!

Tot ziens bij Sani-Dump Elst!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Elst

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Elst