dubbele douchekop

Bent u op zoek naar een dubbele douchekop? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij verkopen alles wat u nodig heeft om een compleet nieuwe badkamer te kunnen inrichten. Daarnaast hebben wij uitsluitend A merken zoals Villeroy & Boch, Grohe, Duravit en Geberit, maar bieden wij deze altijd aan tegen bodemprijzen! Daarom durven wij te zeggen dat wij altijd de goedkoopste zijn. Neem gerust een offerte mee van een concurrent, dan laten wij het zien!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Bekijk hier alle badkamertrends van 2020!

Dubbele douchekop | Kom naar Sani-Dump!

In veel badkamers zien we anno 2020 de dubbele douchekop terugkomen. Dit is erg handig, om meerdere stralen te kunnen combineren. Denk bijvoorbeeld aan een regendouche, met daarnaast een handdouche waar een hardere en kleinere straal uitkomt. Hiermee kunt u bijvoorbeeld makkelijker uw haar uitspoelen.

Vind u het lastig om zelf een goede indeling te maken voor uw nieuwe badkamer? Dat kunnen we heel goed begrijpen. Vandaag de dag zijn er namelijk enorm veel opties, dat het lastig kan zijn om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. Hier helpen wij u graag bij! Plan een afspraak en we gaan met u om tafel om uw wensen en eisen uitgebreid te bespreken. Vervolgens denken wij met u mee en adviseren we u over de beste oplossingen in uw situatie.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Daarnaast kunt u natuurlijk langs komen in één van onze vestigingen. We hebben Sani-Dump megastores door het hele land, dus er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt. Kom langs voor advies of voor inspiratie, we kijken uit naar uw komst!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!