Badkamer Drachten

Op zoek naar Drachten sanitair showroom? Dan is Sani-Dump de sanitair speciaalzaak die u zoekt! Gevestigd aan M.L. Kingsingel vindt u onze ruim opgezette showroom. Hier is ons groot aanbod aan sanitair te bezichtigen. Alles voor uw badkamer vindt u bij Sani-Dump. Wij zijn absoluut geen dumpzaak, wij bieden gewoon altijd de laagste prijs!

Maak vandaag nog een showroomafspraak! 

Sani-Dump |Sanitair speciaalzaak

Als sanitair speciaalzaak kunt u bij Sani-Dump altijd een gedegen en eerlijk advies verwachten. Samen met u gaan we opzoek naar de mogelijkheden en opties die er zijn voor uw badkamer. Want geen enkele badkamer is hetzelfde. Daarom kijken wij samen met u hoe we de ruimte optimaal kunnen benutten.

Benieuwd wat Sani-dump nog meer voor u kan betekenen? Lees dan snel verder.

3D ontwerp | Drachten sanitair showroom

Om vervolgens alles nog wat inzichtelijker te maken kunnen wij dit ondersteunen door middel van een 3D ontwerp. Dit ontwerp wordt ter plekke voor u gemaakt zodat u gelijk een duidelijk beeld krijgt. Zo kunt u bijvoorbeeld eventuele aanpassingen gelijk doorvoeren. Dit 3D ontwerp is ook nog eens geheel gratis! Want wij begrijpen als geen anders dat het lastig kan zijn de producten en een ruimte te visualiseren. Daarom helpen wij u daar graag bij!

Kom gezellig langs!

Wacht niet langer en kom gezellig langs in onze showroom aan de M.L. Kingsingel in Drachten. U kunt een showroomafspraak maken via onze website. In de tussentijd kunt u alvast wat inspiratie op doen op onze inspiratie pagina. Neem ook eens een kijkje op onze social media kanalen voor meer leuk nieuws over Sani-Dump.

Tot snel bij Sani-Dump Drachten.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Drachten

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Drachten