Drachten sanitair outlet

Als u op zoek bent naar Drachten sanitair outlet dan is Sani-Dump wellicht de winkel die u zoekt. Met een groot assortiment aan sanitair bieden wij de beste A-merken aan voor absolute bodemprijzen. Want Sani-Dump is alles behalve een dumpzaak. Wij bieden echter altijd de laagste prijs aan! Daarnaast hebben we ook nog een outlet. Hier vindt u nog meer aanbiedingen!

Kom vandaag nog langs in de showroom! Maak online een afspraak.

Sani-Dump | Outlet

Sani-Dump is al 24 jaar dé aanbieder op het gebied van sanitair, badkamermeubels en betegeling. Door onze lage prijzen kunt u binnen ieder budget een droombadkamer samenstellen. Dat noemen wij betaalbare luxe! In onze outlet vindt u onder andere grote voorraden en opruiming zoals showroommodellen. Deze zijn nu nog aantrekkelijker geprijsd!

Benieuwd naar ons aanbod? Lees dan snel verder!

Drachten sanitair outlet aanbod

Ons outlet aanbod kunt u ook online bekijken. Hier vindt u een duidelijk overzicht per productgroep. Omdat de voorraden en collectie snel wisselt bieden wij de mogelijkheid om een reservering te plaatsen. Zo kunt u desbetreffend product ophalen in de dichtstbijzijnde vestiging. U vindt in onze outlet onder andere badkamermeubelen zoals wastafels en opbergmogelijkheden maar ook douchecabines, baden en overige sanitair. Alle producten zijn van verschillende A-merken. Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid is dus wat u kunt verwachten van Sani-dump!

Kom gezellig langs!

Maak vandaag nog een afspraak via onze website. In slechts 3 stappen wordt uw afspraak bevestigd. U kiest de vestiging Drachten en selecteer de gewenste datum. Na het invullen van uw gegevens krijgt u telefonisch of per mail de bevestiging. In de tussentijd kunt u alvast wat inspiratie op doen op de website. Voor meer leuk nieuws over Sani-Dump kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

De koffie staat voor u klaar! Tot snel bij Sani-Dump Drachten.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Drachten

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Drachten