Drachten badkamertegels

Op zoek naar Drachten badkamertegels? Zoek niet verder want dan vindt u bij Sani-Dump precies wat u zoekt! Wij hebben een groot aanbod aan badkamertegels. Groot, klein, vierkant, rechthoekig of mozaïek! Alles vindt u bij Sani-Dump Drachten. Zo is er genoeg keus om elke stijl badkamer te creëren.

Maak vandaag nog een afspraak!

Sani-Dump Drachten

Gevestigd aan de M.L. Kingsingel vindt u onze ruim opgezette showroom. Hier kunt u ons gehele tegelaanbod bewonderen. Onze medewerkers staan u graag te woord en voorzien u van een passend advies. U badkamer vernieuwen doet u tenslotte niet elke week. Daarom is het van belang de juiste keuze te maken. Met onze 24 jaar ervaring kunt u van een eerlijk advies uitgaan. Daarnaast vindt u bij ons altijd het nieuwste aanbod!

Nieuwsgierig naar ons aanbod? Lees dan snel verder!

Trends | Inspiratie

Omdat het aanbod zo divers en groot is snappen wij van Sani-Dump het lastig kan zijn de juiste keuzes te maken. Want gaat u voor grote donkere tegels op de vloer en lichte tegels op de wand? Of andersom? Of misschien de vloertegels door laten lopen? Bij het maken van deze keuzes helpen wij u graag. Omdat wij altijd bij zijn met onze collectie vindt u de nieuwste trends op het gebied van badkamertegels. Omdat het aanbod juist zo groot is kunnen we dit ondersteunen met een speciaal gemaakt 3D ontwerp. Alles om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Meer weten over stijl of ruimte indelingen? Kijk dan eens op onze inspiratiepagina.

Bezoek Drachten badkamertegels

Twijfel niet langer en kom gezellig langs in onze showroom in Drachten. Zoals hierboven aangegeven kunt u ons vinden aan de M.L. Kingsingel. Via de website kunt u een vrijblijvende afspraak maken. Wilt u nog meer over ons weten? Dan kut u ook altijd een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Tot snel bij Sani-Dump Drachten!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Drachten

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Drachten