Drachten badkamer showroom

Op zoek naar Drachten badkamer showroom. Dat bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Een ruim opgezette showroom gevestigd aan de M.L. Kingsingel in Drachten. Hier kunt u in alle rust uw droombadkamer samenstellen. En met onze ruime ervaring helpen wij u daar graag bij!

Maak vandaag nog een afspraak via onze website!

Sani-Dump | Badkamers en meer

Met 41 megastores door heel Nederland zit er altijd één bij u in de buurt! Zo ook in Drachten. Hier vindt u onze grote collectie A-merk sanitair, badkamermeubels en betegeling. Want Sani-Dump is absoluut geen dumpzaak. U vindt bij ons hoogwaardige producten van kwaliteit voor bodemprijzen. Zo kunt u binnen elk budget een badkamer samenstellen.

Benieuwd naar ons aanbod? Lees dan snel verder!

Trends | Inspiratie

Bij ons kunt u binnen elk budget een droombadkamer realiseren. Door onze ruime collectie is er binnen elke stijl een badkamer te ontwerpen. Als speciaalzaak blijven wij altijd meelopen met de nieuwste trends. Want een badkamer verbouwen doet u niet vaak. Het is dus van belang dat deze met de tijd mee gaat en aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Met veel verschillende A-merken zit er altijd iets bij voor u! Voor badkamer inspiratie kunt u een kijkje nemen op onze website. Op de inspiratie pagina vindt u verschillende tips en tricks die u kunnen helpen bij het maken van keuzes. Denk bijvoorbeeld aan materiaal keuze, ruimte indelingen en aankleding.

Kom naar Drachten badkamer showroom

Wacht niet langer en kom gezellig langs! U vindt de openingstijden van onze showroom op de website. Hier kunt u ook gemakkelijk een afspraak maken. In slechts 3 stappen wordt uw afspraak bevestigd. In de tussentijd kunt u rondkijken op onze website of Facebook pagina.

Tot snel bij Sani-Dump Drachten!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Drachten

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Drachten