Drachten badkamer ontwerpen

In Drachten badkamer ontwerpen? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij zijn één van de grootste zelfstandige sanitairwinkel van Nederland en wij bieden u de mogelijkheid om uw droombadkamer te realiseren! Met heel veel verschillende A-merken krijgt u hoogwaardige kwaliteit voor een bodemprijs.

Ga aan de slag met uw badkamer ontwerpen! Maak snel een afspraak.

Sani-Dump Drachten

Een ruim opgezette showroom met alles voor uw nieuwe badkamer is gevestigd aan de M.L. Kingsingel in Drachten. Want voor uw droombadkamer bent u bij Sani-Dump zeker aan het juiste adres. Met 24 jaar ervaring geven wij u deskundig en professioneel advies. Wij helpen u graag met het realiseren van uw badkamer. Door middel van een 3D ontwerp kunnen wij dit realistisch maken voor u!

Meer weten over het 3D ontwerp? Lees dan snel verder!

3D ontwerp

Wij begrijpen als geen ander dat het maken van een keuze qua badkamer nog vrij lastig kan zijn. Maar dan zij wij er voor u! Wij van Sani-Dump blijven altijd up-to-date met de nieuwste badkamertrends.  Zo kunnen wij samen met u opzoek naar uw ideale badkamer. Uiteraard kijken wij naar de mogelijkheden die er zijn, zowel in de ruimte als die binnen uw budget. Maar omdat wij altijd de laagste prijs aanbieden slaagt u bij Sani-Dump altijd!

Contact Drachten badkamer ontwerpen

Wacht niet langer en ga aan de slag met uw nieuwe badkamer. Wij nodigen u graag uit bij onze showroom in Drachten. Zien wij u snel? Bekijk hier onze contactgegevens.

Tot snel bij Sani-Dump Drachten!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Drachten

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Drachten