Drachten badkamer kopen

Wilt u in Drachten badkamer kopen ? Dan moet u bij Sani-Dump zijn! Alles wat u nodig heeft voor uw nieuwe badkamer vindt u bij ons. In onze ruim opgezette showroom aan de M.L Kingsingel vindt u sanitair, badkamermeubels en badkamertegels tegen absolute bodemprijzen. Onze grote collectie van verschillende A-merken bieden u de hoogwaardige kwaliteit die een badkamer nodig heeft. Sani-Dump is namelijk alles behalve een dumpzaak.

Maak vandaag nog een showroomafspraak!

Sani-Dump | Badkamer speciaalzaak

Met 41 megastores door heel Nederland is Sani-Dump een badkamerspeciaalzaak waar u binnen elk budget uw droombadkamer kunt samenstellen. Wij gaan samen met u kijken naar de mogelijkheden binnen de ruimte. Dit alles om elke centimeter optimaal te benutten. Daarnaast hebben wij een collectie die altijd up-to-date is. Een badkamer kopen doet u tenslotte niet dagelijks.

Benieuwd naar ons aanbod? Lees dan snel verder.

Inspiratie | 3D ontwerp

Alles voor het realiseren van uw nieuwe badkamer vindt u bij Sani-Dump drachten. Omdat het aanbod zo divers en groot is snappen wij van Sani-Dump het lastig kan zijn de juiste keuzes te maken. Want gaat u voor een groot bad? Of toch liever die dubbele wasbak met inloopdouche. En qua stijl? Landelijk of design? Allemaal keuzes waar wij u graag bij helpen. Wij doen dit door middel van een eerlijk en gedegen advies in onze showroom. Daarnaast kunnen wij dit ondersteunen met een speciaal gemaakt 3D ontwerp. Alles om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken! Het maken van een 3D ontwerp is ook nog eens geheel gratis!

Kom in Drachten badkamer kopen bij Sani-Dump

Twijfel niet langer en maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak via de website. Kies de vestiging Drachten en de gewenste datum. Vul vervolgens uw gegevens in en uw afspraak wordt telefonisch of per e-mail bevestigd. Kijk in de tussentijd ook eens op onze Facebook pagina. Hier vindt u nog meer nieuws over Sani-Dump.

Ga vandaag nog aan de slag met uw nieuwe badkamer!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Drachten

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Drachten