Douchecabine Apeldoorn

Bent u op zoek naar een douchecabine Apeldoorn en omgeving? Zoek dan niet verder! Bij Sani-Dump Apeldoorn hebben wij een ruim aanbod aan sanitair en tegels tegen absolute topprijzen! In ons assortiment beschikken we enkel over A-merken waaronder Bruynzeel, Damixa en Duravit. U kunt niet alleen bij ons terecht voor een douchecabine. Onze medewerkers helpen u namelijk graag met het realiseren van uw droombadkamer. Bovendien heeft Sani-Dump Apeldoorn naast tegels geschikt voor in de badkamer ook een groot assortiment tegels die geschikt zijn als woonvloertegel!

Informeer naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op.

Douchecabine Apeldoorn | Wij helpen u graag!

Voor een nieuwe douchecabine komt u natuurlijk naar Sani-Dump. Bij ons kunt u er altijd van uit gaan dat de medewerkers die u helpen over de technische know-how en productkennis beschikken om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit doen zijn met liefde en plezier! Ook kunnen onze specialisten bij de aanschaf van uw droombadkamer een vrijblijvend en gratis 3D ontwerp maken. Hierdoor krijgt u een goed beeld van hoe uw badkamer er in het echt uit kan komen te zien!

Stoomcabines

Naast douchecabines kunt u ook voor de iets luxere optie gaan. Stoomcabine zijn perfect om een echt wellness gevoel te creëren in uw badkamer. Het mooie is dat deze niet eens extra ruimte hoeft in te nemen in vergelijking met een normale douchecabine. Hierdoor is het mogelijk om een stoomcabine in uw badkamer te laten installeren. Wij hebben stoomcabines van de beste kwaliteit waaronder de topmerken: Duravit, Riho en Win factory.

Kom langs in de winkel!

Wij zien u graag verschijnen voor een douchecabine Apeldoorn! Maak een afspraak of kom langs. Onze medewerkers helpen u graag. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier of even bellen via 055-3033900.

Graag tot snel bij Sani-Dump Apeldoorn!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Zoetermeer