DOUCHE KOPEN BETEKENT KIEZEN

Een douche kopen lijkt zo eenvoudig, maar al snel komen de keuzes: regendouche, inloopdouche, douchecabine, douchedeuren… En dat is nog maar een heel klein deel, want zelfs binnen die hoofdgroepen valt er weer ontzettend veel te kiezen. Sani-Dump weet als sanitair specialist precies wat er te koop is op de markt en we houden de trends goed in de gaten. Daardoor hebben wij het overzicht en kunnen we u altijd helpen als u last krijgt van keuzestress. We geven u graag advies op basis van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

UITGEBREID ASSORTIMENT

Bij het kopen van een douche denkt u wellicht vooral aan de douchekop. Uiteraard is deze belangrijk, maar een douche bestaat uit veel meer onderdelen. De douchebak, eventueel de cabine en ga zo maar door. Bij elk van de onderdelen zijn er meerdere mogelijkheden. Zo zijn er douches met een massagefunctie of extreem grote douchekoppen (regendouches) voor een extra brede straal.

Het formaat van de douchebak, het materiaal van de douchedeur, de soort kraan: het zijn allemaal delen van de puzzel die samen zorgen voor die heerlijk ontspannende douche waarnaar u op zoek bent. Het is dan ook heel belangrijk dat u zich goed laat informeren als u een douche wilt kopen.

DOUCHE KOPEN BIJ SANI-DUMP

Voor het kopen van een douche, bent u bij Sani-Dump verzekerd van een aantal zaken. Allereerst dat u een douche krijgt van de allerbeste kwaliteit. Wij werken namelijk uitsluitend met A-merken. Het tweede waar u zeker van bent, is dat u de beste prijs krijgt voor deze topproducten. Ons motto is namelijk ‘A-merken voor dumpprijzen’ en daar staan we volledig achter. Betaalbare luxe voor iedereen! Het derde onderdeel van onze formule is de expertise die we in onze 21 jaar als sanitair specialist hebben opgebouwd. Als u vragen heeft over ons assortiment of de mogelijkheden, dan helpen we u daar graag bij. Ons streven is om van onze showrooms dé plek te maken waar iedereen kan slagen voor de badkamer van zijn of haar dromen. Uw droom badkamer begint bij Sani-Dump, kom gerust eens langs voor een persoonlijk gesprek.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!