Dordrecht tegel en sanitair

Als u op zoek bent naar Dordrecht tegel en sanitair dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres. Als badkamerspeciaalzaak vindt u bij Sani-Dump alles voor uw nieuwe badkamer. Van tegels tot aan sanitair en badkamermeubels. Sani-Dump Dordrecht is een outlet store. Hier vindt u verschillende showroommodellen tegen bodemprijzen!

Kom vandaag nog langs bij Sani-Dump.

Sani-Dump | Sanitair speciaalzaak

Met 41 megastores door heel Nederland en 24 jaar ervaring is Sani-Dump dé sanitair speciaalzaak voor het realiseren van uw droombadkamer. Sani-Dump is absoluut geen dumpzaak. Wij bieden echter de laagste prijs voor A-merk producten. Daardoor kunt u altijd kwaliteit verwachten. Daarbij staat duurzaamheid bovenaan. Zo kunt u binnen elk budget een badkamer samenstellen.

Wilt u meer weten over ons aanbod? Lees dan snel verder.

Dordrecht sanitair showroom outlet

Gevestigd aan de Daltonstraat bevindt zich de outlet van Sani-Dump. Op onze website kunt u alvast een kijkje nemen in ons aanbod. Op onze outlet pagina staat een duidelijk overzicht per productgroep. In de outlet vindt u kwalitatief hoogwaardige producten tegen absolute bodemprijzen!

In onze overige vestigingen kunt u in de ruime opgezette showrooms in alle rust inspiratie op doen. Onze medewerkers staan voor u klaar. Daarnaast kunt u door onze jarenlange ervaring altijd een eerlijk en gedegen advies te verwachten. Samen met u gaan we opzoek naar uw droombadkamer.

Contact

Voor de outlet store Dordrecht vindt u de openingstijden op onze website. Bekijk ons aanbod online en maak vandaag nog een afspraak. Neem ook eens een kijkje op onze inspiratie pagina. Hier vindt u veel verschillende tips die u kunnen helpen bij het samenstellen van uw badkamer. Zo staan er bijvoorbeeld tips voor de ruimte indeling en trends op het gebied van badkamers uitgelicht.

Tot snel bij Sani-Dump!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk de outlet in Dordrecht

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Dordrecht