Dordrecht badkamer speciaalzaak

Als u op zoek bent naar Dordrecht badkamer speciaalzaak dan is Sani-Dump hét adres die u zoekt! Sani-Dump is al meer dan 24 jaar expert op het gebied van badkamers. Van badkamermeubels tot sanitair en betegeling. Alles voor uw droombadkamer vindt u bij Sani-Dump. Daarnaast hebben wij 41 vestigingen door heel Nederland. Zo zit er altijd een badkamer speciaalzaak bij u in de buurt!

Bekijk onze website en maak vandaag nog een afspraak!

Sani-Dump | Dordrecht outlet store

Sani-Dump is een badkamer speciaalzaak gespecialiseerd in het realiseren van betaalbare luxe badkamers. De vestiging Dordrecht betreft een outlet store. Hier vindt u veel verschillende showroommodellen en restpartijen tegen absolute bodem prijzen! Kwaliteit staat bovenaan. Bij ons vindt u alleen maar A-merken zoals onder andere Grohe, Villeroy & Boch en Duvarit. Echter bieden wij altijd de laagste prijs!

Benieuwd naar ons aanbod? Lees dan snel verder.

Inspiratie | 3D ontwerp

Bij al onze vestigingen kunt u op uw gemak in alle rust inspiratie op doen. In onze ruim opgezette showrooms vindt u ons groot assortiment aan sanitair, badkamermeubels en betegeling. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het maken van een 3D ontwerp. Zo krijgt u pas echt inzichtelijk hoe uw droombadkamer er daadwerkelijk uit komt te zien. Wij nemen met u al uw wensen en mogelijkheden door. Het maken van een 3D ontwerp is geheel gratis! U kunt hiervoor een afspraak maken bij gewenste vestiging op onze website.

In de tussentijd kunt u op onze inspiratie pagina en social media kanalen alvast wat inspiratie op doen. Want gaat u voor landelijk of toch modern design? Alles is te vinden bij Sani-Dump.

Kom naar Dordrecht badkamer speciaalzaak

Omdat de vestiging in Dordrecht een outlet betreft zijn hier afwijkende openingstijden. Bekijk deze op onze website. Als u een afspraak wilt maken kan dit via onze contactpagina. In slechts 3 stappen wordt uw afspraak bevestigd.

Tot snel bij Sani-Dump!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk de outlet in Dordrecht

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Dordrecht