Design sanitair

Zoekt u design sanitair van topmerken? Badkamer design is heel belangrijk, want juist de vormgeving bepaalt of iets uw smaak is of niet. Sani-Dump heeft daarom een ruim assortiment sanitair in allerlei soorten en maten. Als u graag afwijkt van de standaard en net iets exclusievers wilt, is ons sanitair iets voor u. Het heeft geen dertien-in-een-dozijn look en zorgt voor een luxe uitstraling van uw badkamer.

BEAUTY IN THE DETAILS

Rond of hoekig, mat of glanzend: bij ons sanitair wordt veel aandacht besteed aan de details voor een maximaal resultaat. Bij ligbaden, wastafels en andere badkamermeubels zijn er veel mogelijkheden om de basis ingrediënten in een verfrissend jasje te steken. Ook bij zoiets kleins als een kraan kan het verschil in uitstraling groot zijn. Neem gewoon eens een kijkje in een van de Sani-Dump showrooms bij u in de buurt en laat u verrassen.

DESIGN SANITAIR, KLEIN PRIJSKAARTJE

Bij Sani-Dump hanteren we overigens geen ‘designprijskaartje’, u heeft bij ons altijd gegarandeerd de laagste prijs voor alle A-merken. In de online outlet vindt u alvast een voorproefje van ons assortiment. Uiteraard hebben we in onze showrooms een nog veel grotere keuze. Wilt u de 2D-plaatjes van onze website vervangen voor een 3D-kijkje in een Sani-Dump megastore, dan bent u uiteraard van harte welkom om ons designsanitair te bekijken. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek jouw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!