Design Radiator

Bent u op zoek naar een design radiator? Bij Sani-Dump kunt u terecht voor kwaliteit radiatoren van topmerken als Vasco en Macbath. Al onze merkproducten bieden wij aan tegen de scherpste prijs. Zo zorgen wij ervoor dat u voor ieder budget een luxe uitstraling in uw badkamer heeft. Met 41 in Nederland en België, vindt u altijd een Sani-Dump winkel bij u in de buurt. Daarnaast kunt u in onze online outlet het volledige assortiment producten vinden.

Design radiator – Bekijk ons assortiment

Naast design radiatoren van Macbath en Vasco, vindt u in onze badkamerwinkel een zeer ruim assortiment badmeubelen en sanitair. Onze gehele collectie bestaat uit topmerken, en hiervoor vragen wij de allerscherpste prijs. Denk hierbij aan merken als Villeroy & Boch, Sphinx en Grohe. Onze medewerkers staan voor u klaar, en gaan graag met u in gesprek. Zij kunnen u van passend advies voorzien, en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

 

Online outlet van Sani-Dump

Naast onze 41 megastores, hebben we ook een zeer uitgebreide online outlet. Hier bekijkt u vanuit huis het complete assortiment, en profiteert u van flinke kortingen. Wanneer u uit onze online outlet bestelt, kunnen wij de producten razendsnel bij u thuis bezorgen. Heeft u vragen over een specifiek product? Dan raden wij u aan langs te komen in één van onze winkels. Dan kunnen onze medewerkers u optimaal van dienst zijn. Sani-Dump vindt voor u de beste opties, voor uw budget en uw badkamer!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL

Maak een showroomafspraak in één van onze vestigingen.

Maak een showroomafspraak
INSPIRATIE OPDOEN