Design badkamer apeldoorn

Een nieuwe badkamer ontwerpen! Yes! Wilt u een design badkamer Apeldoorn? Kom langs in de showroom van Sani-Dump Apeldoorn. Hier vindt u alle sanitaire producten die u zoekt. Grote merken als Grohe, Sphinx en Villeroy & Boch. Kom langs in onze vestiging. Klik hier om een showroomafspraak te maken.

Zoals hierboven al benoemd vindt u alle grote merken onder één dak bij Sani-Dump. Dit geldt voor alle vestigingen in Nederland en België. Wist u dat Sani-Dump de snelst groeiende sanitair winkel is in Nederland?

 In iedere regio bieden wij u A-merken tegen bodemprijzen. Dat is waar Sani-Dump voor staat. Veel verschillende merken in de categorieën accessoires, baden en badkamermeubelen. Bekijk hier al onze merken.

De nieuwste collecties

Sani-Dump Apeldoorn is geopend vanaf november 2019! De medewerkers laten u graag de nieuwste collecties in sanitair zien. Daarnaast kunt u ook een 3D-ontwerp laten maken van uw droombadkamer. Hoe? Geef ons uw wensen en de maten van de huidige badkamer door. Wij gaan vervolgend aan de slag en bespreken naderhand graag met u het ontwerp. En dat geheel vrijblijvend! Dat is de service van Sani-Dump Apeldoorn.

Inspiratie opdoen bij Sani-Dump

Online én offline inspiratie opdoen. Wie wil dat nu niet? Zoals eerder benoemd is onze showroom gevuld met de nieuwste collecties en merken. Daarnaast geven wij u tips en tricks op onze inspiratiepagina op de Sani-Dump website. Ten slotte ook op Pinterest. Volg ons nu! Komt u toch liever langs? Maak dan een showroomafspraak met de specialist. De koffie staat klaar! Tot snel.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Apeldoorn

Maak een showroomafspraak in één van onze vestigingen.

Maak een showroomafspraak
INSPIRATIE OPDOEN