DESIGN BADEN, VAN ELEGANT TOT ROBUUST

Heeft u bij een badkuip nog steeds het beeld van een plomp, vormeloos geval? Dan wordt het hoog tijd dat u de design baden van Sani-Dump eens komt bekijken. Ligbaden zijn niet langer een gebruiksvoorwerp waarbij uiterlijk geen rol speelt. Ontwerpers besteden steeds meer aandacht aan de vorm en durven conventies los te laten, wat resulteert in een sanitair assortiment met verrassend veel variatie. Van een elegant, rond bad tot een robuust, hoekig exemplaar: er is meer mogelijk dan u denkt.

DE VORM EN FUNCTIE VAN DESIGN BADEN

Moest een bad vroeger vooral functioneel zijn, tegenwoordig gaat het om de balans tussen vorm en functie. Bij het ontwerpen van de baden worden beide aspecten dan ook goed in het oog gehouden. Een bad kan namelijk nog zo mooi zijn, als het niet lekker ligt voldoet het niet aan de strenge eisen van deze tijd. Sani-Dump selecteert de merken die in onze winkel komen te liggen daarom heel zorgvuldig.

We werken alleen met A-merken die hebben bewezen kwaliteit te leveren. Wij willen u de garantie kunnen bieden dat u bij elk product in onze collectie kiest voor een hoogwaardig topproduct. Merken die door onze strenge selectie zijn gekomen zijn onder andere GROHE, Sphinx, Villeroy & Boch, Sanijura en Thebalux. Extra voordeel voor u als klant is dat we u deze kunnen aanbieden voor de laagste prijs van Nederland.

WELK DESIGN BAD PAST BIJ U?

Als u het antwoordt op bovenstaande vraag niet weet, nodigen wij u van harte uit in een van onze showrooms. Deze staan boordevol badkamer voorbeelden om inspiratie op te doen. U kunt hier de volledige collectie in het echt bekijken. Bij vragen staan onze medewerkers klaar om u advies te geven. Kijk ook eens in de online outlet, vaak hebben we hier scherp geprijsde baden voor u in de aanbieding. Uiteraard kunt u ook altijd even bellen of mailen.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!