DEN HAAG tegel en sanitair

Zoekt u naar een specialist in Den Haag tegel en sanitair? Wij, van Sani-Dump Den Haag, helpen u graag verder! Wij zijn gevestigd aan de Wegastraat 25 en zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Wij hebben alles in huis om uw (nieuwe of huidige) badkamer van A tot Z in te richten. Niet voor niets zijn wij dé sanitair en tegel specialist van Nederland. Wij begrijpen dat de toepassing van veranderingen aan uw huidige badkamer óf de aanschaf van een nieuwe badkamer een flinke investering is. Daarom verkopen wij A-merken tegen bodemprijzen.

Wilt u meer informatie over onze producten en bijbehorende service? Twijfel niet en neem gerust even contact met een van onze medewerkers op!

Den Haag tegel en sanitair | Sani-Dump helpt u graag verder!

Maar van welke merken zijn onze producten dan precies? Wij stellen onze badkamers voornamelijk samen uit grote en kwalitatieve merken zoals Villeroy & Boch, Grohe en Duravit. Zo zorgen wij ervoor dat uw (nieuwe) badkamer van hoge kwaliteit is en een lange tijd mee zal gaan. Dit alles doen wij tegen absolute bodemprijzen!

Naast onze scherpe prijzen kunnen wij u nog een mooi extraatje bieden. U heeft namelijk de mogelijkheid om een 3D ontwerp van uw toekomstige badkamer te laten maken. Zo kunt u beter visualiseren hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien. Deze mogelijkheid is gratis en geheel vrijblijvend. Wij adviseren u graag om alvast foto’s of andere visualiseringen mee te nemen, zodat onze medewerker een beter beeld krijgt bij uw wensen.

Kom in contact met Sani-Dump!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar Den Haag tegel en sanitair? Maak direct een afspraak met een van onze medewerkers, zodat wij op maat met u mee kunnen kijken naar een passende oplossing. Tot ziens bij Sani-Dump Den Haag!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Den Haag

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Den Haag