Den haag badkamerspecialist

Kom langs bij Sani-Dump Den haag badkamerspecialist van de regio! Wij hebben hetgeen waarnaar u op zoek bent! Of het nu een geheel nieuwe mooie badkamer is, of onderdelen voor uw badkamer zijn. Bij Sani-Dump Den Haag helpen we u met het vinden naar de geschikte benodigdheden voor uw badkamer. Het voordeel is dat we werkelijk alles hebben, van kranen, douches en radiatoren tot badkamermeubels en tegels aan toe. Sani-Dump is de winkel voor uw badkamer! Kom gerust langs bij ons in de winkel in Den Haag. Tot snel!

Wilt u graag advies ontvangen? Maak dan een afspraak of neem contact op!

Den haag badkamerspecialist | Wij helpen u graag!

Breng eens een bezoekje aan onze mooie vestiging Sani-Dump Den Haag! Hier vindt u gegarandeerd een badkamer, tegels of sanitair naar uw wens. Wanneer u bij ons in de showroom binnenstapt, wordt u verrast door de warme en gezellige sfeer. Ons hechte team staat de gehele dag klaar om u te ontvangen en verkopen de benodigdheden voor u uiteraard net een glimlach. Wat het bij ons nog leuker maakt, is dat we A-merken hebben tegen de laagste prijzen. Zo blijft winkelen bij ons leuk!

Doe inspiratie op!

Naast de inspiratie die u in onze winkel op kunt doen, hebben we ook een inspiratiemagazine die u online kunt downloaden. Deze is geheel gratis beschikbaar en u ontvangt deze in uw mailbox. Hierin kunt u verschillende badkamerstylen ontdekken en bekijken wat u leuk vindt voor uw badkamer. Download het inspiratiemagazine hier. Bent u er helemaal uit en heeft u een kijkje genomen in onze showroom? Kom dan langs voor een 3D ontwerp van uw badkamer. Onze medewerkers gaan dan samen met u kijken wat uw wensen zijn en brengen uw badkamer letterlijk in kaart.

Vraag een 3D-ontwerp aan.

Heeft u nog vragen?

Zien wij u snel bij Sani-Dump Den haag badkamerspecialist van de regio? Dan verwelkomen we u met veel enthousiasme zeven dagen per week in onze winkel. Deze is te vinden aan de Wegastraat 25. Hier kunt u terecht voor persoonlijk en professioneel advies of om gewoon inspiratie op te doen.

P.s. volg ons voor meer inspiratie op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Den Haag

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Den Haag