DEN HAAG badkamer speciaalzaak

Den Haag badkamer speciaalzaak gezocht? Zoek dan niet verder en kom langs bij Sani-Dump Den Haag! De deuren van onze showroom is elke dag geopend en zit gevestigd aan de Wegastraat 25. Omdat wij elke dag geopend zijn zorgen wij ervoor dat er altijd een dag tussen zit dat u ons kunt bezoeken. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van een badkamer. Wij vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt over de nieuwe badkamer. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Kom dan langs in de showroom of stel u vraag via de contactpagina.

Sani-Dump | Den Haag speciaalzaak

Een badkamer uitkiezen is nooit goedkoop. Gelukkig is het de investering waard en heeft u er jarenlang plezier van. Om aan ieder budget te voldoen, hebben wij ervoor gezorgd dat ons assortiment verkrijgbaar is in verschillende prijsklassen. Tevens houden wij onze naam Sani-Dump instant door A-merken te verkopen tegen bodemprijzen. Denk hierbij aan merken zoals Villeroy & Boch, Grohe en Duravit.

Naast bodemprijzen hebben wij nog een mooie optie. U heeft namelijk de mogelijkheid om een 3D ontwerp te laten maken van uw toekomstige badkamer. Zo kunt u beter visualiseren hoe uw badkamer eruit komt te zien. Deze mogelijkheid is gratis en geheel vrijblijvend. Tip van Sani-Dump: neem voorbeeld mee van uw droombadkamer. Gebruik ons Pinterestaccount voor inspiratie.

Kom langs bij Sani-Dump Den Haag

Wij hopen u snel te zien bij Sani-Dump. Tijdens uw bezoek kunt u al uw vragen stellen aan onze medewerkers. Kunt u niet wachten met uw vraagstellen? Neem dan alvast contact met ons op. U kunt ook alvast een afspraak maken voor persoonlijk advies. Zo kunt u al uw wensen op uw gemak bespreken. Tot ziens bij Sani-Dump Den Haag!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Den Haag

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Den Haag