Delft sanitair showroom

Als u op zoek bent naar Delft sanitair showroom dan is Sani-Dump hét adres dat u zoekt! Met meer dan 41 megastores door heel Nederland en ruim 24 jaar ervaring op het gebied van badkamers vindt u bij Sani-Dump altijd wat u zoekt. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe wasbak of u gehele badkamer wilt vernieuwen. Sani-Dump heeft het allemaal.

Maak vandaag nog een afspraak!

Sani-Dump | Sanitairwinkel

Bij ons weet u zeker dat u goed zit. Sani-Dump is namelijk al jaren dé specialist op het gebied van sanitair en tegels. Bij ons kunt u terecht voor een zeer uitgebreid badkamer assortiment van topmerken zoals Villeroy & Boch, Grohe en Sphinx. Maar bij ons betaalt u altijd de bodemprijs! Op de website plant u geheel gratis en vrijblijvend een afspraak in met één van onze medewerkers. Vervolgens zorgen wij dat er op de gewenste datum en tijd iemand beschikbaar staat die samen met u de wensen en mogelijkheden bespreekt.

Benieuwd wat Sani-Dump nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder.

3D ontwerp

Heeft u een idee voor uw badkamer in uw hoofd, maar wilt u het graag weten hoe dit er daadwerkelijk uit komt te zien? Bij Sani-Dump Delft kunt u samen met onze ontwerpers uw ideale badkamer in een 3D ontwerp realiseren. Door samen met ons een 3D tekening te maken weet u vooraf al hoe het uw badkamer eruit komt te zien, zonder dat er nog maar iets gerealiseerd is! Heeft u geen tijd om langs te gaan bij één van onze vestigingen? Geen probleem! Het is ook mogelijk om online uw wensen door te geven, zodat wij aan de slag kunnen met een ontwerp.

Contact Delft sanitair showroom

Wacht niet langer en ga aan de slag om uw droombadkamer te realiseren. In onze showroom kunt u op uw gemak rondkijken en inspiratie op doen. Heeft u al een afspraak gemaakt en wilt u vast wat voorwerk doen? Neem dan alvast een kijkje op onze inspiratie pagina. Hier vindt u passende informatie omtrent het samenstellen van uw nieuwe badkamer. Wilt u meer weten over Sani-Dump? Bekijk dan op uw gemak onze website of neem een kijkje op onze Facebook pagina.

De koffie staat voor u klaar, tot snel bij Sani-Dump Delft!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Delft

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Delft