Delft badkamer showroom

Op zoek naar Delft badkamer showroom? Dat is Sani-Dump gelegen aan de Schieweg het juiste adres voor u. Een ruim opgezette showroom met alles op het gebied van badkamers. Of u nu slechts een nieuwe wastafel zoekt of u gehele badkamer wilt vernieuwen. Bij Sani-Dump hebben we het allemaal.

Maak vandaag nog een afspraak bij Sani-Dump Delft.

Sani-Dump | Badkamer speciaalzaak

Met 41 megastores door heel Nederland en meer dan 24 jaar ervaring is Sani-Dump de badkamerspeciaalzaak voor uw gehele badkamer. Van betegeling van vloer en wand tot aan design radiatoren en whirlpool baden. Bij Sani-Dump kan het realiseren van uw droom badkamer beginnen. En dit alles voor een bodem prijs. Want bij Sani-Dump krijgt u de laagste prijs voor A-merken.

Benieuwd wat wij nog meer te bieden hebben? Lees dan snel verder.

Trends | Ontwerpen

Als badkamerspeciaalzaak blijven wij de trends op de voet volgen. Hierdoor is onze collectie altijd up-to-date. Met een ruim aanbod in verschillende collecties is er altijd een product te vinden naar uw smaak. Of u nu liever een robuuste waskom met stenen wastafel wilt gaan of toch een design badkamer met hoogglans. Alles vindt u bij Sani-Dump.

Nu begrijpen wij met onze 24 jaar ervaring dat het lastig kan zijn de gekozen producten in de ruimte te realiseren. Maar daar helpen wij u graag mee. Hoe wij dat doen? Door middel van ons advies te ondersteunen met een 3D ontwerp helpen wij u inzichtelijk te maken hoe de ruimte er daadwerkelijk uit komt te zien. Iets niet naar wens? Of toch liever een donkere wastafel? Geen probleem. Wij passen dit direct aan en zo kunt u het totaalplaatje zien voor u de koop plaatst. Het maken van een 3D ontwerp is geheel gratis!

Maak snel een afspraak bij Delft badkamer showroom

Wacht niet langer en ga aan de slag! Een afspraak is snel gemaakt. Kies de vestiging Delft op onze website. Selecteer de gewenste datum en vul uw gegevens in. Uw afspraak wordt direct bevestigd. Het enige wat u nog te doen staat is alvast wat inspiratie op doen. En waar kunt u dat beter als op de inspiratie pagina op onze website. Neem anders ook eens een kijkje op onze social media pagina’s.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Delft

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!