Cruquius tegel en sanitair

Als u op zoek bent naar Cruquius tegel en sanitair dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Met ruim 41 megastores door heel Nederland zijn wij dé aanbieder in tegels en sanitair voor uw badkamer. Met verschillende A-merken in ons assortiment zoals onder andere Villeroy & Boch en Grohe kunt u kwaliteit voor een bodem prijs verwachten.

Maak vrijblijvend een afspraak bij onze vestiging in Cruquius!

Sani-Dump | Tegel en Sanitair

Met meer dan 41 megastores door heel Nederland is Sani-Dump de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van Nederland. Al 24 jaar is Sani-Dump de aanbieder van luxe sanitair. Bij Sani-Dump kunt u slagen binnen elk budget. Naast A-merken voor bodemprijzen hebben wij ook altijd een outlet met onder andere showroommodellen en afgeprijsde artikelen.

Benieuwd wat wij nog meer te bieden hebben? Lees dan snel verder.

3D ontwerp bij Cruquius tegel en sanitair

Om alles nog wat inzichtelijker te maken kunnen wij ons advies ondersteunen door middel van een 3D ontwerp. Geheel gratis maken wij een 3D tekening van uw nieuwe badkamer met de door uw gekozen producten. Zo wordt het allemaal wat inzichtelijker. Want wij van Sani-Dump weten dat de keuze reuze is. En dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom ontzorgen wij u graag. Met een 3D ontwerp krijgt u inzichtelijk hoe uw droom badkamer eruit komt te zien en kunt u wijzigingen tijdig doorvoeren.

Niet in de gelegenheid? Geef uw specificaties en wensen dan alvast online door aan onze ontwerpers. Zij gaan direct met het ontwerp aan de slag. Deze wordt dat toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Contact

Twijfel niet langer en kom gezellig langs in onze showroom in Cruquius. U kunt een showroom afspraak maken op de contactpagina op onze website. Twijfelt u nog wel over bepaalde keuzes? Dan nemen wij deze rol graag op ons. Doormiddel van een eerlijk en persoonlijk advies helpen wij u graag. De afspraak gemaakt en nog wat inspiratie opdoen? Dan kunt u een kijkje nemen op onze inspiratie pagina of Facebook pagina.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Cruquius

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Cruquius