Cruquius sanitairwinkel

Als u op zoek bent naar Cruquius sanitairwinkel dan is Sani-Dump de perfecte plek voor u! Met een ruim opgezette showroom gevestigd aan de Spaarneweg in Cruquius kunt u op uw gemak uw droombadkamer samenstellen. Met verschillende A-merken en een uitgebreide collectie aan verschillende collecties vindt u bij Sani-Dump altijd wat u zoekt.

Maak vandaag nog een afspraak in de showroom!

Sani-Dump sanitair

Met 24 jaar lang ervaring op het gebied van badkamers is Sani-Dump de sanitairwinkel waar u uw droombadkamer kunt samenstellen. Door onze grote collectie vindt u bij Sani-Dump elke stijl badkamer. Van landelijk tot aan modern design.

Wilt u weten wat Sani-Dump nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder.

Merken | Inspiratie

Zoals hierboven genoemd vindt u bij Sani-Dump altijd een uitgebreid assortiment aan A-merk badkamermeubelen en sanitair. Als onze producten zijn zeer scherp geprijsd. Sani-Dump is absoluut geen dumpzaak want u heeft keuze uit diverse bekende badkamermerken. U kunt denken aan Grohe, Bruynzeel, Riho, Sphinx en nog veel meer. Naast de goedkoopste is Sani-Dump ook de grootste zelfstandige badkamer winkel van de Benelux. Met onze grote voorraad zijn een groot deel van onze producten altijd snel leverbaar.

Nu begrijpen wij dat het soms lastig kan zijn uw droombadkamer samen te stellen. Daarom hebben wij een inspiratie pagina op de website. Hier staan verschillende tips die u kunnen helpen bij keuzes maken. Daarnaast kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina voor nog meer informatie.

Afspraak maken Cruquius sanitairwinkel

Wacht niet langer en ga direct aan de slag. U kunt gemakkelijk en snel een afspraak maken via onze website. Kies de vestiging Cruquius, selecteer uw gewenste datum en vul uw gegevens in. U ontvangt direct een afspraak bevestiging. Bent u toevallig in de buurt? Dan bent u ook altijd van harte welkom zonder afspraak. Let dan even goed op de openingstijden.

Tot snel bij uw Sanitairwinkel Cruquius!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Cruquius

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Cruquius