Cruquius sanitair showroom

Op zoek naar Cruquius  sanitair showroom? Dan is Sani-Dump het adres waar u moet zijn! Onze showroom zit aan de Spaarneweg 12. Een ruim opgezette showroom met een groot aanbod aan sanitair, badkamermeubels en tegels. Sani-Dump Cruquius behoort tot één van de 41 megastores door heel Nederland.

Bekijk de openingstijden op de website en maak vandaag nog een afspraak!

Sani-dump | Sanitair specialist

Met 24 jaar ervaring is Sani-Dump een sanitair specialist met een groot aanbod. Bij ons vindt u verschillende A-merken voor bodemprijzen. Denk bijvoorbeeld aan Grohe, Duvarit en Villeroy & Boch. Door onze prijsafspraken kunnen wij altijd de goedkoopste prijs aanbieden. Want Sani-Dump is alles behalve een dumpzaak. U kunt bij ons uw droombadkamer realiseren binnen elk budget.

Benieuwd wat Sani-Dump nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder.

Ontwerpen | Inspiratie

Het aanbod is groot. Daarom begrijpen wij als geen anders dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Want welke tegels wilt u? Wat voor soort stijl en hoe gaat u de indeling doen? Allemaal vragen waar wij u bij kunnen helpen. Wij kunnen het door middel van een 3D ontwerp inzichtelijker voor u maken. Zo krijgt u een duidelijk en overzichtelijk beeld van hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien. Mocht u toch niet tevreden zijn met de gekozen producten? Dan gaan we dit samen met u aanpassen. Zo kunt u zeker zijn van uw keus voordat de koop geplaatst wordt. Mocht u even geen tijd hebben om langs te komen in de winkel? Dan is er de mogelijkheid uw aanvraag online te doen. Het enige wat u moet doen is uw specificaties en wensen doorgeven. Onze ontwerpers gaan direct voor u aan de slag en plannen een afspraak in deze met u door te nemen.  U kunt alvast wat inspiratie op doen op onze Facebook pagina of de inspiratie pagina op onze website.

Contact Cruquius Sanitair showroom

U kunt een afspraak maken via onze website. Kies de vestiging Cruquius, kies een datum naar wens en vul uw gegevens in. U ontvangt direct een afspraak bevestiging. In de tussentijd kunt u rustig wat inspiratie opdoen. Mocht u in de buurt zijn en geen afspraak hebben? Bekijk dan onze openingstijden.

Tot snel bij Sani-Dump Cruquius.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Cruquius

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Cruquius