Cruquius badkamer kopen

Als u in Cruquius badkamer kopen zoekt, dan is Sani-Dump dé plek waar u moet zijn. Als speciaalzaak op het gebied van badkamers vindt u altijd wat u zoekt. Wij hebben een groot aanbod aan sanitair, badkamermeubels en tegels. In alle vormen, maten en kleuren kunt u Bij Sani-dump altijd de badkamer van uw dromen realiseren.

Kijk alvast even op de website en kom vandaag nog langs!

Sani-Dump | Sanitair

Als groot aanbieder op het gebied van sanitair kunt u bij ons kwaliteit verwachten. We hebben veel verschillende A-merken. Denk bijvoorbeeld aan Grohe, Bruynzeel en Villeroy & Boch. Sani-Dump is alles behalve een dumpzaak. Door onze prijsafspraken kunnen wij altijd de laagste prijs aanbieden. Zo kunt u een fantastische badkamer samenstellen binnen elk budget.

Wij maken gratis een 3D ontwerp! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Ontwerpen | 3D tekening

Met onze 24 jaar lange ervaring weten wij als geen ander dat het aanbod tegenwoordig zo groot is. Al die verschillende stijlen, kleuren en materialen. Dat het lastig kan zijn om een beeld te krijgen bij uw nieuwe badkamer. Daarom bieden wij de mogelijkheid om geheel gratis een 3D ontwerp te laten maken. Samen met u doorlopen we alle eisen en wensen voor uw badkamer. Doordat wij een speciaalzaak zijn met al enige tijd ervaring, kunt u bij ons altijd een eerlijk en gedegen advies verwachten. Maak vandaag nog een afspraak voor 3D ontwerp van uw droombadkamer. Mocht u even geen tijd hebben om langs te komen in de winkel? Dan kunt u uw specificaties en wensen ook online doorgeven. Onze ontwerpers gaan dan direct aan de slag!

Afspraak maken Cruquius badkamer kopen

Onze ruime showroom bevindt zich aan de Spaarneweg 12. Maak vandaag nog een afspraak via de website. Dit is in slechts 3 stappen gebeurd. U ontvangt direct uw afspraakbevestiging. In de tussen tijd kunt u eens een kijkje nemen op onze Facebook of Inspiratie pagina.
Tot snel bij Sani-Dump Cruquius!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Cruquius

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Cruquius