Cruquius 3D ontwerp badkamer

Als u op zoek bent om in Cruquius 3D ontwerp badkamer te laten maken, dan is Sani-Dump dé badkamerwinkel die u zoekt! Wij bieden geheel gratis de mogelijkheid tot het maken van een 3D ontwerp. Onze ontwerpers gaan samen met u aan de slag tot het realiseren van uw droombadkamer.

Maak vandaag nog een afspraak voor een 3D ontwerp via onze website.

Sani-Dump | Badkamer speciaalzaak

Door onze 24 jaar lange ervaring en ons immens grote aanbod op het gebied van sanitair zij wij een echte badkamer speciaalzaak. U vindt werkelijk alles voor uw nieuwe badkamer bij Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar alleen een nieuwe kraan of wastafel, of uw gehele badkamer wilt gaan verbouwen. Wij hebben het!

Wilt u meer weten over het realisatie van uw droombadkamer? Lees dan snel verder.

Ontwerpen | Realiseren

Wie wil dat nu niet een 3D ontwerp van de nieuwe badkamer. Daarom gaan wij samen met u al uw eisen en wensen doorlopen. We kijken naar de mogelijkheden en zetten daarna alles in een 3D ontwerp. Want door de vele keus die er is in maten, kleuren en materialen begrijpen wij als geen ander dat het soms lastig kan zijn een goed beeld te krijgen. Want staat die kleur tegels eigenlijk wel mooi bij de badkamermeubels? Of misschien toch een grotere wasbak? Dit kunt u allemaal duidelijker zien in de tekening. U kunt eventuele aanpassingen doorvoeren en deze worden gelijk aangepast. Wel zo fijn om te weten hoe uw nieuwe badkamer eruit komt te zien voordat u de koop plaatst. Wanneer komt u langs?

Contact Cruquius 3D ontwerp badkamer

Onze showroom zit gevestigd aan de Spaarneweg. U kunt gemakkelijk een afspraak maken via onze website. U krijgt direct een afspraakbevestiging. In de tussentijd kunt u verder kijken op onze inspiratie pagina op de website of onze Facebook pagina voor nog meer inspiratie.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Cruquius

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Cruquius