Capelle aan den IJssel tegel en sanitair

Als u op zoek bent naar Capelle aan den IJssel tegel en sanitair dan is Sani-Dump het adres waar u moet zijn! Met een immens groot aanbod aan tegels en sanitair vindt u bij Sani-Dump altijd wat u zoekt. Wij zijn een badkamer speciaalzaak met passie voor het vak en oog voor detail. Met meer dan 24 jaar ervaring dé sanitairwinkel voor het samenstellen van uw droombadkamer.

Maak nu een showroom afspraak!

Sani-Dump | Badkamer speciaalzaak

Wij van Sani-Dump hebben alles op het gebied van badkamers. Of u nu slechts alleen de betegeling van zoekt of een complete badkamer met alles erop en eraan, Sani-Dump heeft het. Bij ons kunt u kwaliteit verwachten. We hebben verschillende collecties van bekende A-merken zoals onder andere Grohe en Bruynzeel. De keuze is reuze. Het overzicht even kwijt? Wij maken geheel vrijblijvend en gratis een 3D ontwerp.

Meer weten over het maken van een 3D ontwerp? Lees dan snel verder!

3D ontwerp | Visualiseren

Omdat het aanbod groot is begrijpen wij als geen anders dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Maar bij Sani-Dump kunnen wij een 3D ontwerp voor u maken. Zo is het voor u inzichtelijker hoe uw nieuwe badkamer er daadwerkelijk uit komt te zien. We doorlopen samen met u al uw wensen en mogelijkheden. We plaatsen de gekozen producten in 3D beeld in de ruimte. Zo kunt u goed zien of de badkamer er ook echt uit komt te zien zoals u in gedachten heeft. Daarnaast kunt u tijdig eventuele aanpassingen doen.

Contact Capelle aan den IJssel tegel en sanitair

Twijfel niet langer en kom vandaag nog langs in de showroom aan de Cypresbaan 1. Hier kunt u in alles rust uw droombadkamer gaan realiseren. U kunt gemakkelijk via onze website een afspraak maken. Kies de vestiging Capelle a/d IJssel en uw afspraak wordt gelijk bevestigd. U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze inspiratie pagina. Hier vindt u verschillende tips voor het inrichten van uw badkamer. Meer weten over Sani-Dump? Kijk dan ook eens op onze Facebook pagina.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Capelle a/d IJssel

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Capelle aan den IJssel