Capelle aan den IJssel sanitairwinkel

Op zoek naar Capelle aan den IJssel sanitairwinkel? Dan is Sani-dump de perfecte plek voor u. Wij zijn te vinden aan de Cypresbaan 1 in Capelle a/d IJssel. De grootste aanbieder op het gebied van sanitair op dit moment. Met 24 jaar ervaring dé sanitairwinkel voor het samenstellen van uw droombadkamer.

Neem snel een kijkje op onze website en maak vandaag nog een afspraak!

Sani-Dump | Badkamerspeciaalzaak

Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van sanitair en badkamers. Wij hebben een groot aanbod in luxe producten en kwalitatieve A-merken. Sani-Dump is de badkamerspeciaalzaak die uw droombadkamer kan realiseren.

Benieuwd hoe wij dat doen? Lees dan snel verder.

Inspiratie | Durf te dromen

Bij Sani-Dump Capelle a/d IJssel is niks te gek. Van landelijk tot design en van luxe whirlpool baden tot aan design radiatoren. Elke stijl vindt u bij Sani-Dump. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden in uw badkamer. Zo komt u niet voor onverwachte verassingen te staan. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een 3D ontwerp te laten maken. Zo krijgt u pas echt een realistisch en inzichtelijk beeld van uw badkamer. Wilt u alvast wat inspiratie op doen? Kijk dan eens op één van onze social media kanalen of op de inspiratie pagina op onze website.

Afspraak bij Capelle aan den IJssel sanitairwinkel

U kunt in slechts 3 stappen een afspraak maken via onze website. Ga naar de contact pagina en kies de vestiging Capelle a/d IJssel. Vul hier uw gegevens in en u ontvangt gelijk uw afspraakbevestiging. Wacht niet langer en ga aan de slag met uw droombadkamer.

Tot snel bij Sani-Dump Capelle a/d IJssel.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Capelle a/d IJssel

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Capelle aan den IJssel