Capelle aan den IJssel sanitair

Bent u op zoek naar Capelle aan den IJssel sanitair? Dan is Sani-Dump dé sanitair speciaalzaak die u zoekt! Met meer dan 24 jaar ervaring op het gebied van badkamers, sanitair en tegels. Sani-Dump is te vinden aan de Cypresbaan 1 te Capelle a/d IJssel.

Maak nu een showroomafspraak!

Sani-dump | Uw sanitair specialist

Met een groot aanbod aan sanitair vindt u bij Sani-Dump altijd wat u zoekt! Van whirlpool baden en kranen tot complete badkamers. Alles is te vinden bij Sani-Dump. Met 41 megastores door heel Nederland is Sani-Dump de snelst groeiende zelfstandige sanitairwinkel van het land.

Meer weten over ons? Lees dan snel verder.

Sanitair | Betaalbare luxe

Bij ons kunt u uw complete badkamer inrichten. Samen met u nemen we al uw wensen en mogelijkheden door. We zetten alles op een rij en komen samen met u tot uw droombadkamer. Wij kunnen dit zelfs inzichtelijk maken door middel van een 3D ontwerp. Hier leest u meer over op onze website. Niks is te gek voor Sani-Dump. Want wist u dat wij ook een groot aanbod in whirlpool baden hebben! Kom tot volledige ontspanning in uw eigen badkamer. Mocht u geen ruimte hebben voor een groot bad? Geen probleem, wij hebben meerdere formaten en types. Daarnaast is ook de mogelijkheid er voor een echte stoomcabine in uw douche. Deze luxe douchecabines nemen minder ruimte in. Maak van uw badkamer een ware oase aan rust en ontspanning.

Contact Capelle aan den IJssel sanitair

Maakt vandaag nog een afspraak bij uw sanitair specialist in Capelle a/d IJssel. Vul het contactformulier op onze website in en wij nemen contact met u op. U bent uiteraard ook altijd welkom in onze showroom aan de Cypresbaan zonder afspraak. In de tussentijd alvast wat inspiratie op doen? Neem dan eens een kijkje op onze inspiratie pagina of onze Facebook pagina.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Capelle a/d IJssel

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Capelle aan den IJssel