BRUYNZEEL BADMEUBELS

Wanneer u op zoek bent naar een Bruynzeel badkamers, dan gaat u naar Sani-Dump! Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Wij hebben een groot assortiment A-merken, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dus ook producten van Bruynzeel. In ons assortiment vindt u zowel baden, douchewanden, douchebakken en kranen van Bruynzeel.

Heeft u vragen over ons of ons aanbod? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

VOOR IEDER BUDGET EEN PASSEND BADKAMERMEUBEL

Wij streven ernaar om voor ieders budget een geschikte oplossing te vinden als het gaat om sanitair en tegelijkertijd willen wij topkwaliteit meubelen aanbieden in ons assortiment. Dit doen wij door het gebruik van verschillende A-merken en daarnaast hebben wij een grote winkel voorraad. Bij ons treft u een ruime keuze aan badkamermeubels waaronder douchecabines, wastafels, baden etc, van top merken zoals Bruynzeel maar ook Grohe, Sphinx en Riho.

In de Sani-Dump winkel staan onze medewerkers klaar om u te helpen bij het maken van de keuzes voor uw badkamer en daarbij houden zij te allen tijde rekening met uw budget.

MEER INFORMATIE BRUYNZEEL BADMEUBELS

Geïnteresseerd in de badmeubels van Bruynzeel? En bent u benieuwd welke producten er van Bruynzeel bij Sani-Dump in het assortiment zitten? kom dan eens langs in één van onze megastores!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Leusden

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Leusden