Breda badkamer

Zoekt u een Breda Badkamer? Kom langs bij Sani-Dump Breda! Wij beschikken over sanitair specialisten die uw badkamer een luxe uitstraling geven. Daarnaast ontwerpen wij graag een 3D tekening voor u, zodat u direct goede keuzes kunt maken. Wilt u meer weten? Kom langs in onze winkel en verken uw mogelijkheden met een gratis 3D ontwerp.

Kwalitatief sanitair

Kwalitatieve badkamermeubelen die passen bij uw budget. Bij ons is het mogelijk! Onze adviseurs helpen u graag met het inrichten van uw badkamer. Doordat onze specialisten ervaren zijn in het maken van een 3D ontwerp krijgt u een beter beeld van wat mogelijk is voor uw ruimte. Vergeet daarom niet een plattegrond mee te nemen!

Online assortiment voor Breda badkamer 

Wilt u onze artikelen liever eerst online bekijken? Bekijk dan snel al ons sanitair! Op onze website vindt u hier een overzicht van. Wij bieden een ruime keuze in badkamermeubels zoals wastafels, douchecabines en baden. Deze producten zijn voornamelijk van A-merken zoals Bruynzeel, Grohe en Sphinx. Doordat wij werken met grote voorraden kunnen wij deze merken tegen een lage prijs aanbieden en hoeft u zich niet druk te maken om lange wachtrijen.

Op de hoogte blijven van onze nieuwste acties? Volg ons dan op Facebook!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Breda

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Breda