Breda badkamer speciaalzaak

Bij Breda badkamer speciaalzaak willen wij dat een bezoek aan onze showrooms een plezierige ervaring is. We houden van een prettig gesprek, waarin wij u vanuit een adviserende rol zo goed mogelijk helpen. Een badkamer uitzoeken is een serieuze, maar zeker ook leuke zaak. Wij helpen u daar graag bij. Samen met u gaan we maatvoeringen bepalen, zodat u weloverwogen een badkamer uitzoekt passend binnen uw wensen en budget. Bij ons vindt u A-merken tegen absolute bodemprijzen! Maak vandaag nog een showroomafspraak via de website!

De nieuwste badkamers

Op het gebied van badkamers vindt u bij ons alle nieuwste trends en producten. In onze verschillende showroombadkamers kunt u alle stijlen bekijken. Of u nu een basis witte badkamer wilt of een robuuste en industriële badkamer. Door de juiste combinaties te maken in materiaal, afmetingen en kleuren is bijna alles mogelijk! Wij helpen u daar graag bij.

Omdat het visualiseren van uw gehele nieuwe badkamer best lastig kan zijn, kunnen ondersteunen met een gratis 3D ontwerp!

Ontwerp bij Breda badkamer speciaalzaak

Door een 3D ontwerp te laten maken van uw nieuwe badkamer krijgt u een duidelijk beeld hoe de gekozen producten in de ruimte staan. Ook kunnen wij door middel van een plattegrond verschillende opstelling voor u maken. Want er is vaak meer mogelijk dan u denkt! Wij zorgen ervoor dat alle ruimte optimaal benut wordt! Reputatie is mooi, maar prestatie is beter! Wij willen al uw wensen uit laten komen en het u zo gemakkelijk mogelijk maken om een badkamer uit te kiezen.

Ook op het gebied van trends zit u bij Sani-Dump helemaal op de juiste plek! Wij volgen de badkamertrends op de voet. Wat dacht u van een bronzen kraan? Of metallic accenten? Dit klinkt in eerste instantie vrij heftig, maar door de juiste hoeveelheden te gebruiken en de juiste materiaal combinaties te maken krijgt u een onwijs moderne, luxe en stoere uitstraling. Oftewel, een badkamer waar u alleen van durft te dromen! 

Ga vandaag nog aan de slag met het realiseren van uw droombadkamer bij Sani-Dump! Kom gezellig langs en laat u inspireren en adviseren. Alvast wat meer inspiratie op doen? Kijk dan eens op onze inspiratiepagina! Tot snel bij Sani-Dump Breda.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Breda

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Breda