bergen op zoom sanitairwinkel

Bent u op zoek naar een Bergen op Zoom sanitairwinkel? Bij Sani-Dump Bergen op Zoom vindt u alles onder 1 dak! Al onze vestigingen zijn ruim opgezet, waardoor u snel kunt vinden wat u zoekt. Het assortiment van badmeubelen, design sanitair, stoomcabines, whirlpoolbaden, douchewanden, kranen, tegels en allerlei aanverwante artikelen is enorm uitgebreid dus er zal ongetwijfeld iets bij zitten dat aansluit op uw wensen. Maak direct een showroomafspraak! 

Gratis 3D tekening laten ontwerpen bij Bergen op Zoom sanitairwinkel

Bent u altijd al benieuwd geweest naar de mogelijkheden van uw eigen badkamer? Dan is het nu tijd om uw droombadkamer te realiseren! Kom langs in onze winkel en neem een plattegrond van uw ruimte mee. Hierdoor kunnen wij voor u kosteloos een 3D ontwerp ontwikkelen. Met dit ontwerp kunt u zien wat bijvoorbeeld wel en niet past binnen de ruimte. Onze specialisten nemen hierin graag een adviserende rol aan en beantwoorden uw vragen uiteraard zo goed mogelijk!

Kies voor Sani-Dump

Sani-Dump Bergen op Zoom is dé speciaalzaak op het gebied van sanitair en tegels. Wij verkopen de beste producten tegen absolute bodemprijzen! Typisch Sani-Dump:

  • Grootste & goedkoopste sanitair keten in de Benelux
  • Jaren genieten van A-merken tegels en sanitair
  • Een badkamer voor ieder budget
  • Snel en eerlijk advies
  • Vaak direct uit voorraad leverbaar

Tot ziens in onze vestiging! Volg ons via Facebook en blijf op de hoogte van onze laatste acties. Inspiratie op doen? Bekijk onze Pinterest pagina.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Bergen op Zoom

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Bergen op Zoom