BERGEN OP ZOOM sanitair

Bent u op zoek naar Bergen op Zoom sanitair? Kom dan langs bij Sani-Dump voor advies, een 3D tekening of ter oriëntatie. Onze specialisten helpen u graag verder bij het maken uw beste keuze. Bekijk onze producten of kom langs in onze winkel!

De speciaalzaak voor Bergen op Zoom sanitair

Sani-Dump is dé speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Vanwege de grote voorraden die wij inkopen kunnen wij u als klant voorzien van de beste prijs! In onze winkel vindt u kwalitatief sanitair zoals een hele luxe badkamer, design sanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpool bad, kranen, douchewand of tegels.. kortom alles wat u zoekt is bij ons verkrijgbaar! Kom langs in onze winkel en verken uw mogelijkheden.

Trends

Wilt u Inspiratie blijven opdoen en op de hoogte blijven van de nieuwste badkamertrends? Volg Sani-Dump dan op Pinterest. Op ons kanaal laten we diverse mogelijkheden zien die u inspireren bij het (her)inrichten van uw badkamer. Sanitair in combinatie met hout of tegels.. wij laten u verschillende varianten zien. Wij laten leuke trends zien die gericht zijn op de verschillende jaarseizoenen. Daarnaast geven wij u een aantal handige tips & trics voor bijvoorbeeld het eco-vriendelijk maken van uw badkamer.

Blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws rondom Sani-Dump door ons te volgen op Facebook! 

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Bergen op Zoom

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Bergen op Zoom