BERGEN OP ZOOM badkamer

Zoekt u een Bergen op Zoom Badkamer? Kom langs bij Sani-Dump Bergen op Zoom! Wij beschikken over sanitair specialisten die uw badkamer een luxe uitstraling geven. Daarnaast ontwerpen wij graag een 3D tekening voor u, zodat u direct goede keuzes kunt maken. Wilt u meer weten? Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op!

Kwalitatief sanitair

Kwalitatieve badkamermeubelen die passen bij uw budget. Bij ons is het mogelijk! Onze adviseurs helpen u graag met het inrichten van uw badkamer. Doordat onze specialisten ervaren zijn in het maken van een 3D ontwerp krijgt u een beter beeld van wat mogelijk is voor uw ruimte. Vergeet daarom niet een plattegrond mee te nemen!

Bergen op Zoom badkamer online bekijken

Wilt u onze artikelen liever eerst online bekijken? Bekijk dan snel al ons sanitair! Op onze website vindt u hier een overzicht van. Wij bieden een ruime keuze in badkamermeubels zoals wastafels, douchecabines en baden. Deze producten zijn voornamelijk van A-merken zoals Bruynzeel, Grohe en Sphinx.  Doordat wij werken met grote voorraden kunnen wij deze merken tegen een lage prijs aanbieden en hoeft u zich niet druk te maken om lange wachtrijen. Blijf op de hoogte van acties en het laatste nieuws rondom Sani-Dump door ons te volgen op Facebook! 

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Bergen op Zoom

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Bergen op Zoom