badmeubel den haag

Een nieuw badmeubel Den haag? Sani-Dump heeft voor ieder wat wils. Wij verkopen badmeubelen tegen bodemprijzen. Dit kunnen wij organiseren door goede afspraken te maken met de merken die wij verkopen. Geen bodemproducten, maar het beste tegen een scherpe prijs. Wilt u meer weten? Neem dan snel contact met op.

3D ontwerp

Bij Sani-Dump kunt u terecht voor verschillende badmeubelen. Wij vinden het belangrijk dat het past bij uw wens. Landelijk, of toch modern? Keuze genoeg in onze showroom in Den Haag. Komt u op bezoek? Maak hier een afspraak. Naast het bekijken voor onze producten, kunt u ook een 3D ontwerp laten maken. Onze specialist neemt u mee in de mogelijkheden voor uw badkamer.

U kunt een ontwerp online of in de winkel laten maken.
Online: Geef uw wensen door. Wij gaan voor u aan de slag met het ontwerp. Ten slotte nodigen wij u uit om het ontwerp te komen bekijken.
In de winkel: Vind uw vestiging Den Haag. Kies een datum die u het beste uitkomt. Bereid u nog even voor op uw afspraak!

Adviseren

Bent u geen specialist op het gebied van sanitair? Dat hoeft ook niet! Sani-Dump neemt alle zorgen uit handen. Wij adviseren u in een vrijblijvend gesprek. Wij laten u zien wat op dit moment de nieuwste trends zijn. Daarnaast nemen wij u mee in alle keuzes. Ten slotte geven wij aan welke producten en soorten bij u passen.

Contact

Wilt u een vrijblijvende afspraak met ons inplannen? Dit kan hier. Ook kunt u bellen naar 070-4129442 of mailen naar denhaag@sanidump.nl

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Den Haag

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Aalsmeer