Badkuip kopen

Bij Sani-Dump kunt u een badkuip kopen, van verschillende merken met hoge kwaliteit, en tegen een zeer scherpe prijs. In ons assortiment vindt u badkuipen van A-merken als Bruynzeel, Hoesch, Riho, Sanindusa en Sphinx in allerlei maten en vormen. Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment badkuipen in verschillende stijlen en prijsklassen en kom langs in één van onze vestigingen. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar het perfecte bad voor jou om in te ontspannen!

BADKUIP KOPEN BIJ SANI-DUMP

Bij Sani-Dump betaalt u nooit teveel voor een badkuip, maar krijgt u wel waar voor uw geld. In ons assortiment vindt u badkuipen van A-merken als Bruynzeel, Hoesch, Riho, Sanindusa en Sphinx.

Een deel van ons aanbod kunt u vinden op onze website, of kom vrijblijvend langs in één van onze vestigingen. Wilt u direct geholpen worden? Maak dan een afspraak met een verkoopadviseur in de showroom naar keuze.

Een badkuip plaatsen hoeft u niet veel geld te kosten. Wij bij Sani-Dump gaan graag de mogelijkheden met u na voor het plaatsen van een bad. Onze medewerkers zijn vakkundig en kunnen u direct goed advies geven. Een badkuip voor een scherpe prijs, geheel naar wens.

MAAK EEN PERSOONLIJKE AFSPRAAK

Naast goedkope badkuipen verkopen wij bij Sani-Dump ook diverse andere badkamermeubelen en – accessoires van kwalitatief uitstekende A-merken. U kunt bij ons terecht voor douches, kranen, stoomcabines, radiatoren, tegels, toiletten, wastafels en nog veel meer. De mooiste items, tegen bodemprijzen! In onze online outlet vindt u ons sanitair tegen bodemprijzen. Neem direct een kijkje op onze website. Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze vestigingen! Hier kunt u een persoonlijke afspraaj maken met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de perfecte badkuip.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestigingen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!