BADKAMERzaak Zoetermeer

Bent u op zoek naar een badkamerzaak Zoetermeer? Dan bent u bij Sani-Dump in Zoetermeer zeker aan het juiste adres! Wij voorzien u graag van een geheel nieuwe badkamer, of een deel van de badkamer. Kom gerust bij ons langs voor advies over de mogelijkheden, we staan elke dag voor u klaar. Daarnaast kunt u ook een afspraak maken, zodat we alle tijd kunnen vrij maken om uw wensen en eisen te bespreken. Zo kunnen we samen tot de mooiste oplossing komen, waar u nog jarenlang plezier van kunt hebben.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Badkamerzaak Zoetermeer | Sani-Dump Zoetermeer staat voor u klaar!

Bij Sani-Dump staan wij niet alleen voor u klaar als het gaat om een zeer uitgebreid assortiment, maar we vinden het ook belangrijk dat u straks 100% tevreden bent met uw nieuwe badkamer en hier zo lang mogelijk van kunt genieten. Daarom geven wij u ook graag advies over de inrichting van uw nieuwe badkamer. Dit doen we door middel van een showroom afspraak. U maakt online een afspraak en wij zorgen ervoor dat we op het gewenste tijdstip tijd voor u vrijmaken om de wensen te bespreken. Vervolgens kunnen wij ook een 3D tekening maken zodat u een goed beeld krijgt van hoe uw badkamer kan worden.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd bij ons langs komen, ook zonder afspraak. Kom inspiratie op doen of vraag om advies aan onze medewerkers. Tot ziens bij Sani-Dump Zoetermeer!

P.s. volg ons voor meer inspiratie op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Zoetermeer

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Zoetermeer