BADKAMERZAAK SITTARD-GELEEN

Bent u op zoek naar een badkamerzaak Sittard-Geleen? Bezoek dan eens de showroom van Sani-Dump in Sittard-Geleen. Hier vindt u sanitair en badkamer meubelen in verschillende stijlen, en uitsluitend van topmerken. Het enige dat we bij Sani-Dump dumpen, is de prijs! Bij ons bent u gegarandeerd van de aller scherpste prijzen. Uw badkamer krijgt een luxe uitstraling, wat uw budget ook is.
Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen om uw droom badkamer te realiseren? Kom dan eens langs voor persoonlijk advies in één van onze winkels!

NIETS IS VOOR ONS TE GEK!

De luxe van een badkamer is de afgelopen jaren flink toegenomen. U kunt tegenwoordig voor zoveel mogelijkheden kiezen. Een badkamer moet dan ook een rustgevende en fijne plek zijn. In tegenstelling met vroeger toen we ons nog in de teil moesten wassen. Is het wassen van onszelf nu een stuk eenvoudiger geworden.
Naast dat alles tegenwoordig een stuk fijner gaat, kunnen wij zelfs nog kiezen in wat voor stijl wij onze badkamer willen. Denk hierbij aan modern, klassiek of jaren ’30. Tegenwoordig is niks meer te gek en kunnen wij thuis net zo’n luxe badkamer hebben als in een hotelkamer.

BEHOEFTE AAN PERSOONLIJK ADVIES?- BADKAMERZAAK SITTARD-GELEEN

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies, of wilt u inspiratie opdoen? Kom langs bij Sani-Dump Sittard-Geleen, of één van de 41 andere vestigingen. Wij zetten de koffie voor u klaar!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Sittard-Geleen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Sittard-Geleen