Badkamerzaak Sittard-Geleen

Bent u op zoek naar een badkamerzaak in Sittard-Geleen? Laat u inspireren en ontdek meer!

Badkamerzaak Sittard-Geleen

Altijd een vestiging in de buurt!

Bent u op zoek naar een badkameroutlet Sittard-Geleen? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres. Bij Sani-Dump begrijpen we dat het uitzoeken van een badkamer veel tijd in beslag kan nemen. Dit kan mogelijk komen door de hoeveelheid sanitair die wij u aanbieden. Bovendien zijn de mogelijkheden op het gebied van sanitair alleen maar toegenomen. Dit is een van de redenen waarom Sani-Dump is gestart met het oprichten van onze megastores. Zo kunnen wij u alle mogelijkheden aanbieden en hebben wij het grootste assortiment A merken tegen de laagste prijs!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze sanitair showroom Sittard-Geleen! We kunnen niet wachten om u te helpen!

Afspraak maken

We verwelkomen u graag in onze vestiging en inspireren u graag met onze collectie!

Contactgegevens
Nusterweg 88 D
6136 KV  Sittard

WAT KOST MIJN DROOM BADKAMER?

De enige manier waarop u antwoordt krijgt op de vraag ‘wat kost mijn droom badkamer?’, is door langs te komen in één van de vestigingen van Sani-Dump. U kunt dan door onze showroom lopen om badkamer voorbeelden te bekijken, zodat u precies weet wat u wilt. Vervolgens kunt u met een van onze medewerkers om de tafel gaan zitten. Deze zal vrijblijvend uw wensen uitwerken en u een prijsvoorstel doen.

Openingstijden

  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 17:30 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • ZondagGesloten

ONLINE SHOPPEN – BADKAMEROUTLET SITTARD-GELEEN

Ons gehele Sani-Dump assortiment is behalve in onze megastores ook online te bekijken. Het voordeel van de online outlet is dat u per categorie een overzicht heeft van de producten. Bovendien profiteert u van extra kortingen.