Badkamerzaak Groningen

Op zoek naar een badkamerzaak Groningen? Kom dan langs bij Sani-Dump Groningen! Gelegen aan de Protonstraat 20E vindt u de badkamer showroom van Sani-Dump gevestigd. Alles voor uw badkamer vindt u bij Sani-Dump Groningen. Met onze ruime ervaring helpen wij u graag met een passend advies. Door ons grote aanbod begrijpen wij namelijk dat het lastig kan zijn bepaalde keuze te moeten maken. Wij helpen u dan ook graag. Van het samenstellen van uw nieuwe badkamer tot het maken van een 3D ontwerp. Maak vandaag nog een afspraak en ga aan de slag met uw droombadkamer!

Sani-Dump ontwerpt uw badkamer

Door het maken van een gratis 3D ontwerp krijgt u pas echt inzichtelijk hoe uw nieuwe badkamer er daadwerkelijk uit komt te zien. In een ontwerp kunt u goed kijken naar de ruimte indeling en de afmetingen van uw badkamer en producten. Er is vaak zoveel meer mogelijk dat u denkt! Wilt u meer weten over het maken van een 3D ontwerp? Lees dan snel verder!

Als badkamer speciaalzaak zijn wij gespecialiseerd in alles op het gebied van badkamers. Zo ook voor het ontwerpen van uw nieuwe droombadkamer! Geheel gratis maken wij bij Sani-Dump een 3D ontwerp voor u. Wij laten u de mogelijkheden zien binnen de ruimte en geven u een eerlijke en gedegen advies. Maak via de website een vrijblijvende afspraak voor het maken van een 3D ontwerp.

Trends badkamerzaak Groningen

Wat dacht u bijvoorbeeld van betonnen wastafels? De betonlook zien we al een tijdje voorbij komen en is nog steeds helemaal hot! Door voor betonlook materialen te gaan krijgt uw badkamer een robuuste, stoere maar ook duurzame uitstraling. Combineer uw betonnen badkamermeubel met een ronde spiegel en u creëert van uw wastafel een echte eyecatcher!

Dit is één van de vele fantastische trends van dit moment. Wilt u meer inspiratie op doen? Bekijk dan ook eens onze inspiratiepagina op de website!

Tot ziens bij Sani-Dump Groningen!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Groningen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!