badkamerzaak den haag

Bent u op zoek naar een badkamerzaak Den Haag? Dan bent u bij Sani-Dump Den Haag zeker aan het juiste adres! Wij staan elke dag van de week voor u klaar als het gaat om een nieuwe badkamer of toilet. Sani-Dump is al jaren dé specialist op het gebied van sanitair en tegels, waardoor u zeker weet dat u bij ons kunt slagen. Wij verkopen uitsluitend A merken, maar wel altijd tegen bodemprijzen. U zult uw badkamer dus nergens anders goedkoper kunnen krijgen.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op  te nemen!

Badkamerzaak Den Haag | Kom langs bij Sani-Dump!

Bij Sani-Dump staan wij niet alleen voor u klaar als het gaat om een zeer uitgebreid assortiment, maar we vinden het ook belangrijk dat u straks 100% tevreden bent met uw nieuwe badkamer en hier zo lang mogelijk van kunt genieten. Daarom geven wij u ook graag advies over de inrichting van uw nieuwe badkamer. Dit doen we door middel van een showroom afspraak. U maakt online een afspraak en wij zorgen ervoor dat we op het gewenste tijdstip tijd voor u vrijmaken om de wensen te bespreken. Vervolgens kunnen wij ook een 3D tekening maken zodat u een goed beeld krijgt van hoe uw badkamer kan worden.

Meer informatie?

Heeft u meer informatie nodig over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons langskomen, dit kan ook zonder afspraak. Wij zijn elke dag van de week geopend. Tot ziens bij Sani-Dump Den Haag!

P.s. volg ons voor meer inspiratie op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Den Haag

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Zoetermeer