badkamerwinkel vlissingen

Bent u op zoek naar een badkamerwinkel Vlissingen? Dan moet u zeker bij Sani-Dump zijn! Wij zijn gevestigd in Middelburg, op een kleine afstand van Vlissingen. Daarnaast hebben wij ook een vestiging in Terneuzen. Kom gerust bij ons langs voor advies, inspiratie of als u vragen heeft. Graag helpen wij u om uw nieuwe droombadkamer te verwezenlijken. Sani-Dump staat al jaren bekend als dé sanitair en tegelspecialist. Bij ons vindt u uitsluitend A merken zoals Villeroy & Boch, Grohe en Duravit, maar dan altijd tegen bodemprijzen! Wij durven te zeggen dat u uw nieuwe badkamer nergens goedkoper vindt.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Badkamerwinkel Vlissingen | Kom naar Sani-Dump!

Ons assortiment is erg ruim en uitgebreid. Dit doen wij bewust, zodat we voor elk soort klanten een passend aanbod hebben. Naast een groot assortiment waar iedereen kan slagen, vinden wij het ook belangrijk dat onze klanten zo lang mogelijk plezier hebben van hun nieuwe badkamer. Hiervoor zetten wij onze kennis en ervaring in, om u zo goed mogelijk te adviseren over de mogelijkheden. We denken met u mee en komen zo samen tot de meest passende oplossing in uw situatie. Als u het lastig vind om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden, helpen we hier ook bij. We maken een gratis en vrijblijvende 3D tekening, zodat u kunt zien hoe het er uit kan komen te zien.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u verder. Daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom om bij ons langs te komen. Dit kan met of zonder afspraak. Tot ziens bij Sani-Dump!

P.s. wilt u meer inspiratie? Bekijk ons op Pinterest!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Middelburg

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Den Haag