BADKAMERwinkel strijen

Bent u op zoek naar een badkamerwinkel Strijen? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij hebben vestigingen door het hele land, maar sinds augustus 2019 ook in de Hoeksche Waard. Sani-Dump is al jaren dé specialist op het gebied van sanitair en tegels. Daarom vindt u bij ons ook alle topmerken, maar dan tegen absolute bodemprijzen! Kom gerust langs in onze showroom om onze producten met eigen ogen te kunnen zien. Ook kunt u een afspraak maken, zodat wij tijd voor u kunnen vrij plannen.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Badkamerwinkel Strijen | Kom naar Sani-Dump

Sani-Dump heeft een zeer ruim assortiment aan allerlei soorten badkamer artikelen. Of u nu op zoek bent naar een douchegoot of een nieuwe wastafel, alles hebben wij in huis. Daarnaast snappen we heel goed dat het budget een belangrijke rol speelt bij het inrichten van de badkamer. Daarom hebben wij bewust gekozen voor een assortiment in verschillen prijsklassen, zodat u altijd bij ons kunt slagen.

Bij ons is het ook mogelijk om een gratis en vrijblijvende 3D tekening te maken van uw nieuwe badkamer. Zo kunnen wij met u meedenken over de juiste indeling, en adviseren zodat u straks zo lang mogelijk plezier heeft van uw nieuwe badkamer. We snappen namelijk heel goed dat het lastig kan zijn om een badkamer in te richten als u dit nog nooit heeft gedaan. Op deze manier kunnen wij u alvast een inkijkje geven in de mogelijkheden!

Neem contact op of kom langs!

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Natuurlijk kunt u met uw vragen ook langskomen in één van onze vestigingen. Dan helpen we u daar verder!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Amersfoort