Badkamerwinkel Sliedrecht

Bij Sani-Dump geven wij u graag advies. Bijvoorbeeld de badkamermeubelen. Een badkamermeubel met een waskom versterkt de wellnessbeleving in de badkamer. De waskom geeft een luxe uitstraling aan de ruimte. Maak het geheel af met een mooie kraan. Heeft u plaats voor een badmeubel van minimaal 100 cm? Kies dan voor twee waskommen naast elkaar. Met een breed badkamermeubel creëert u voldoende ruimte om samen met uw partner of kinderen voor de spiegel te staan. Kom eens langs in onze badkamerwinkel Sliedrecht! Maak een vrijblijvende showroomafspraak via de website.

Sani-Dump uw specialist!

Al meer dan 40 jaar hebben wij als badkamerwinkel Sliedrecht ervaring op het gebied van badkamers. U kunt bij ons terecht voor sanitair, badkamermeubels en tegels. A-merken tegen absolute bodemprijzen! Want Sani-Dump is alles behalve een dumpzaak. Kwaliteit staat bij ons op nummer één. Door onze ervaring kunt u altijd een eerlijk en gedegen advies verwachten. We denken graag met u mee en helpen u bij het realiseren van uw droombadkamer! Hoe wij dat doen? Lees dan snel verder!

Wat dacht u van een gratis 3D ontwerp van uw badkamer? Dé ideale manier om uw nieuwe badkamer alvast te kunnen bekijken. Wij weten als geen ander dat de keuze reuze is, maar dat hierdoor de knopen doorhakken erg lastig kan zijn. Daarom laten wij u graag zien hoe de door u gekozen producten in de ruimte komen te staan! Zo kunt u tijdige wijzigingen doorvoeren en kunt u geheel u eigen badkamer ontwerpen!

Kom eens langs bij badkamerwinkel Sliedrecht!

Wilt u meer tips voor het creëren van uw droombadkamer? Bekijk dan ook eens onze inspiratiepagina! Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom aan de Leeghwaterstraat 63 in Sliedrecht. De koffie staat voor u klaar!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Sliedrecht

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak
INSPIRATIE NODIG? BEKIJK HIER ONZE MOODBOARDS!