BADKAMERWINKEL SITTARD-GELEEN

Bent u op zoek naar een badkamerwinkel Sittard-Geleen? En bent u op zoek naar A-merken voor de laagste prijs? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment sanitair van de beste merken, zoals Villeroy & Boch en Bruynzeel. Onze medewerkers staan klaar om u optimaal te adviseren over de beste meubelen voor uw badkamer.

DE PERFECTE WASTAFEL KOOPT U BIJ SANI-DUMP

De wastafel kan het verschil maken in uw badkamer. Met een wastafel van Sani-Dump krijgt uw badkamer direct een luxe uitstraling, wat uw budget ook is. U heeft keuze uit vele verschillende stijlen en formaten. Ook wanneer u een wastafel zoekt die past bij de rest van de inrichting van uw badkamer, kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers hebben ruim 22 jaar ervaring, en gaan graag met u in gesprek. Wanneer u een plattegrond, of foto’s mee neemt, kunnen zij nauwkeurig adviseren. Maak direct een afspraak voor een persoonlijk gesprek!

BEKIJK ONZE WEBSITE – BADKAMER SITTARD-GELEEN

Op de website kunt u alvast inspiratie opdoen, voor uw bezoek aan de showroom! Heeft u behoefte aan advies op maat? Kom gerust langs in één van de Sani-Dump showrooms door het hele land, en ontdek onze complete collectie. Tot snel bij Sani-Dump!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Sittard-Geleen

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Sittard-Geleen