BADKAMERwinkel ‘s gravendeel

Bent u op zoek naar een badkamerwinkel ’s Gravendeel? Dan moet u bij Sani-Dump zijn! Onze vestiging in Oud Beijerland ligt op een kleine afstand van ’s Gravendeel. Bij Sani-Dump vindt u uitsluitend A merken zoals Geberit, Villeroy & Boch en Duravit, maar dan altijd tegen de absolute bodemprijzen! We hebben vestigingen in heel Nederland en Belgie, dus er zit altijd wel een Sani-Dump megastore bij u in de buurt. Kom gerust bij ons langs om inspiratie op te doen of om meer informatie over onze producten te krijgen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Badkamerwinkel ’s Gravendeel | Kom langs bij Sani-Dump!

Als u uw inkopen bij Sani-Dump doet, profiteert u van veel voordelen. Zo houden wij de voorraden in onze winkels bewust heel ruim, zodat u de door u gekozen producten snel mee naar huis kunt nemen. Ook is ons assortiment zeer uitgebreid. We vinden het namelijk belangrijk dat klanten met elke soort smaak bij ons kunnen slagen. Daarnaast snappen we dat budget ook een belangrijk punt is als het gaat om het aanschaffen van een nieuwe badkamer of badkamerartikelen. Daarom hebben wij bewust artikelen van verschillende prijsklassen. Hierdoor kunt u met elk budget bij ons slagen.

Vind u het lastig om zelf een keuze te maken en heeft u hier hulp bij nodig? Ook dat is bij ons geen probleem. Op de website kunt u een afspraak inplannen, en gaan wij op het gewenste tijdstip met u om tafel om de wensen en mogelijkheden door te spreken. Vervolgens gaan we voor u aan de slag om een 3D tekening van de badkamer te maken, zodat u kunt zien wat de mogelijkheden zijn.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Dit kan per mail of telefonisch, maar ook via het formulier op de website. Tot ziens bij Sani-Dump!

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Hoeksche Waard

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak om Bergen op Zoom