Badkamerwinkel Purmerend

Voor een badkamerwinkel Purmerend is de showroom van Sani-Dump precies wat u zoekt! Alles op het gebied van badkamers is te vinden bij Sani-Dump Purmerend. Bij ons vindt u hoogwaardige kwaliteit A-merken tegen absolute bodemprijzen. Kwaliteit en duurzaamheid staan bovenaan, u wilt ten slotte langere tijd vooruit met uw nieuwe badkamer! Kom gezellig langs en maak een vrijblijvende showroomafspraak!

Sani-Dump alles voor uw badkamer!

Of u nu op zoek bent naar design, industrieel of landelijk? Alles is te vinden bij Sani-Dump. Als u uw nieuwe badkamer gaat samenstellen komt u voor vele keuzes te staan. Wat voor soort vloer? Een bad of inloopdouche? Welke stijl? Wat wordt de opstelling? Op al deze vragen komen wij samen met u tot een antwoord! Wij geven u graag een passend en persoonlijk advies. Wij volgen de trends op de voet, hierdoor is vrijwel alles mogelijk. Benieuwd naar wat tips voor uw nieuwe badkamer? Lees dan snel verder.

Om te beginnen gaan we samen met u rond de tafel en nemen we alle specificaties en wensen door. Neem bijvoorbeeld de ruimte indeling. Vaak denkt u dat er niet veel mogelijk is en dat er maar één opstelling te gebruiken is. Maar niets is minder waar! Met een slimme indeling zijn er verrassend veel trendy mogelijkheden. Dit kunnen wij u visueel maken door middel van een gratis 3D ontwerp.

3D ontwerp bij badkamerwinkel Purmerend

Naast dat de ruimte indeling zichtbaar is in het 3D ontwerp, kunnen wij hiermee door op materiaal en kleur. Zo krijgt u inzichtelijk hoe de gekozen producten in de ruimte staan. Denk bijvoorbeeld aan multifunctionele meubels, ruimtebesparend sanitair of inklapbare douchedeuren. Bij Sani-Dump geven wij u graag een persoonlijk advies. De zoektocht naar een nieuwe badkamer is al een uitdaging, dan zorgen wij van Sani-Dump ervoor dat het een leuke uitdaging wordt!

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor het maken van een 3D ontwerp of showroomafspraak. Tot snel bij Sani-Dump Purmerend.

Lees meer »

ONZE VESTIGINGEN

NL Placeholder
NL
Bekijk onze vestiging in Purmerend

Ontdek uw droombadkamer.

Maak een vrijblijvende showroomafspraak in Purmerend